Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kjøp og les papiravisen digitalt som PDF

Her kan du kjøpe Agder digitalt over internett.

Avisen er i PDF og lastes ned til din datamaskin i sin helhet* som ett dokument.

For å kunne lese avisen må den datamaskinen du benytter ha installert Adobe Reader.
Vi oppfordrer deg til alltid å ha seneste versjon, som kan lastes ned gratis her:

Prisen på PDF-utgaven er kr. 30,- inkl. mva.
Nye aviser blir lagt ut mandager, onsdager og fredager.

Du kan laste ned avisen så mange ganger du vil i løpet av 24 timer etter at kjøpet ble gjort. Betalingen gjøres enten via betalingsløsningen Payex hvor brukeren må etablere en digital konto eller med SMS. Du kan også kjøpe tidligere utgaver av avisen på samme sted og akkurat på samme måte og til samme pris.

Informasjon om tjenesten
Papirutgaven er tilgjengelig som komplette* digitale PDF-filer. Tjenesten leveres av det norske selskapet Global Electronic Papers AS gjennom www.BuyAndRead.com. PDF-avisens nedlastningstid vil være avhengig av filens størrelse samt hvilken oppkobling man har mot Internett. Har man ADSL eller er tilkoblet nettverk går det relativt fort, men har man ISDN eller analog tilkobling går det saktere. Når man begynner å laste ned starter Acrobat Reader automatisk inne i nettleseren (Internet Explorer, Safari, Firefox e.l.). Etter en liten stund vises første side og man kan begynne å lese. De andre sidene kommer fortløpende etterhvert som de er lastet komplett ned. Man behøver altså ikke vente lenge før man kan nye sin digitale avis.

Kjøper du et bladet enkeltvis vil utgaven du kjøpte være tilgjengelig for deg i 24 timer fra tidspunktet for kjøpet. I dette tidsrommet kan du laste ned denne utgaven så mange ganger du måtte ønske.

  • For å laste ned avisen på nytt i dette 24 timers tids-vinduet må du først velge samme utgave og deretter bruke knappen som er merket "Login" og ikke knappen som er merket "Pay".

Bruker du knappen som er merket "Pay" vil du på nytt betale for samme avis.

Hva er Payex?
Payex er et enkelt, sikkert og brukervennelig system for å ta betalt for digitalt innhold på Internett. Brukerne kan fylle opp en digital konto med opp til NOK 1.000,- som kan benyttes på de brukerstedene som er tilkoblet Payex i inn- og utland. Velger du å betale via mobilen slipper du å fylle opp din Payexkonto, og vil bli belastet din mobil direkte. Payex er en global betalingsløsning og kan brukes på alle steder hvor tilgang til Internett finnes. Payex har en rask og enkel registrering, felles innlogging til alle brukersteder, full "nettbank"-funksjonalitet.

Hvordan fungerer Payex?
Først må du opprette en egen digital Payex-konto. Det kan du gjøre ved å trykke HER eller du kan gjøre det når du kjøper et blad for første gang. Når du har opprettet den digitale kontoen, fyller du den opp med et beløp du selv ønsker - enten fra kredittkort, nettbank eller bankgiro. Beløpet må ligge mellom NOK 100,- og NOK 1000,-. Disse pengene kan du benytte til å betale for avisens digitale PDF-utgave. Betaler du via SMS slipper du å registrere en konto og fylle denne opp.

Payex er gratis, gebyrfritt og sikkert. Det vil ta deg ca. 3 minutter å opprette en konto. Payex er sikkerhetsregulert og din digitale konto hos Payex er ikke tilgjengelig for oss i avisen. Din konto hos Payex er din personlige konto. Ved utviklingen av Payex er det stilt store krav til personvern og sikkerhet. Les mer om Payex på deres egen hjemmeside www.payex.no.


Administrasjonen:
Telefon: 38 32 03 00
Faks: 38 32 45 60
E-post: abonnement@avisenagder.no

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!