Ingen god norsk dag i EHF-cupen

Vipers Kristiansand gikk på sitt andre strake tap i EHF-cupen for kvinner da de lørdag tapte 25-30 borte mot danske København. Også Byåsen tapte sin kamp.

Av

13.01.2018 kl 20:32

København gikk til pause med 16-13-ledelse i Frederiksberg Opvisnings Hal etter at de tidlig hadde tatt tak i kampen. Danskene var i føringen også gjennom hele annen omgang og gikk til slutt av banen med 30-25-seier.

Emilie Hegh Arntzen ble toppscorer for det norske laget med sine seks mål, men det hjalp lite.

Dermed gikk Vipers på sitt andre tap i gruppespillet etter at de tapte den første kampen mot franske Issy Paris. Neste kamp for Vipers i EHF-cupens gruppe B er borte mot russiske Lada Togliatti. Kampen går om en uke.

Også Byåsen tapte sin kamp i EHF-cupen lørdag. Hjemme mot Viborg ble det også dansk seier, 21-28. Danskene ledet 12-10 til pause. Byåsen står dermed med en seier og ett tap i gruppe C.

- Vi tapte troen og slutten var ikke god, i tillegg har Viborg gode backer og høy fart. Til neste kamp må det trenes hardere og vi må få spillerne til å tro på seg selv, sa Byåsen-trener Roger Kvannli til Håndball TV ifølge handball.no.

Neste kamp i EHF-cupen er 21. januar, borte mot tyrkiske Kastamonu Belediyesi GSK.

Larvik spilte uavgjort 21-21 borte mot Banik Most fra Tsjekkia. Vestfold-laget ledet med ett mål til pause (12-11), men ledelsen ble spist opp i løpet av annen omgang. Thea Mørk reddet poeng for det norske laget med 30 sekunder igjen å spille.

Neste kamp for Larvik er borte mot svenske Höörs HK, 20. januar.

(©NTB)

Emilie Hegh Arntzen ble toppscorer for Vipers i bortekampen mot København lørdag. På bildet er hun i aksjon for landslaget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

ANNONSE

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE