Knuste serietoeren

MÅLKONGEN: Joakim Ødegård scoret fem nye mål mot Vigrestad fredag kveld. Dermed har han scoret 30 mål på 13 kamper i årets serie. FOTO: Kristian Nygård Digre

(Moi – Vigrestad 7-1) Det var en kamp mellom de to beste femtedivisjonslagene i Rogaland. Men Vigrestad hadde ingen ting å stille opp med da Moi startet å spille.

Tekst:

Publisert:

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Det har lenge vært klart at Moi er det beste laget i femtedivisjon. 13 seirere på 13 forsøk sier det. Men Vigrestad kom til Moi som divisjonens klart beste lag, og de kunne redusere forspranget til seks poeng før sesongens seks siste kamper. I stedet reiser jærbuene hjem med sju bakengsmål, tolv poeng opp til Moi på tabellen – og et mareritt om Joakim Ødegård.
For nettopp Joakim Ødegård har herjet i femtedivisjon dette året. Mot Vigrestad scoret han sitt 26., 27., 28., 29. og 30. mål. Fem mål på nitti minutter. Tar du med de fem han scoret på bortebane i vår, har han ti mål mot tabelltoeren.

– Jeg trives i grunnen godt mot Vigrestad, ler Ødegård etter kampen.
Moi kan snart begynne å planlegge neste års fjerdedivisjon. Men Moi-trener Kristian Holte, feirer ikke opprykket ennå.
– Nei, vi tar vel en kamp av gangen fremdeles, spøker han.
For nå er det bare teori som kan stanse opprykket. 12 poengs ledelse til Vigrestad med seks kamper igjen og en målforskjell som 38 mål bedre enn serietoeren, kan ikke opprykket glippe for laget fra Lund.

Siste nytt i Nyheter

Barnehagen rives
ANNONSE
«Kjedelig uten jobb»
 
To personer pågrepet for bilinnbrudd
Unntakstilstand i Gyland
Grov vold og tyveri av sjokolade
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE