Nå klaffet det for FFK!

FFK-erne med god grunn til å juble. FOTO: Ole Tom Røynestad (redigering Lars Frøsland)KJ?P BILDE

Et Flekkefjordlag i stadig framgang holdt lekestue på Kollemo i kveld og vant 8-0 i den viktige seks-poengs kampen borte mot Hægebostad

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.09.2017 kl 20:43

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

To mål av Sander Virak og ekte hattrick av Kristian Lien i løpet av sju minutter. Flekkefjord holdt lekestue med Hægebostad i kveld og vant hele 8-0.
Endelig lyktes det for rødtrøyene. Med mandagens skuffelse mot Jerv 2 friskt i minne, og med kniven på strupen i forhold til tabellsituasjonen, ville FFK gutta vise at nå var det nok.
Og kampen ble en maktdemonstrasjon av de rød hvite. Før pause var det Sander Viraks som styrte showet.. Muskelbunten på midtbanen skled inn 1-0 etter et snaut kvarter på forarbeid fra Nico Nilsen. 1-0 og en drømmeåpning på lokaloppgjøret.
Samme spiller var på farten igjen i det 26. minutt. Et glimrende slått frispark headet 19-åringen rett i nettmaskene og Flekkefjord ledet 2-0 før halvtimen var spilt.

Bedre ble det ikke for hjemmelaget som måtte spille den siste timen med ti mann etter utvisning. Situasjonen som førte til frisparket endte i rødt kort og marsjordre for Hægebostads Thomas Hopland
Og det skulle bli mer. 2. omgang var knapt i gang da Flekkefjord kontret og kaptein Asle Liland på vakkert vis lobbet inn 3-0.
På en bløt og tung bane hardnet kampen til og med overvann flere steder ble det etter hvert umulig å spille god fotball. Men rødtrøyene mestret situasjonen best. Spillerne vant både duellene og de viktige andreballene og hadde stålkontroll på matchen. Hjemmelaget gikk etter hvert fullstendig opp i limingen og den berømte ketchupeffekten åpenbarte seg for fulltt.
I det 75 minutt trillet Runar Hansson innbytter Kristian Lien gjennom. Avslutningen fra 16-meteren satt der den skulle og økte ledelsen til 4-0.

Se bildet større

Endelig seier for FFK. FOTO: FFK

Og nå var det Kristian Lien som tok over showet. I løpet av sju minutter fullførte han sitt hattrick og for å liksom gni det inn satte inn sitt fjerde mål for kvelden da han trillet inn 7-0 etter å ha blitt frispilt av Eirik Osen.
Sluttresultatet ordnet Simen Ingebrethsen da han i siste spilleminutt ordnet 8-0 og kalsseier for de rødhvite.
Deretter var det bare å slippe jubelen løs. Denne seieren trengte rødtrøyene mer enn noe annet og den kom virkelig i grevens tid

KAMPFAKTA:

4. div menn
Hægebostad – Flekkefjord 0-8 (0-2)
Mål: 0-1 Sander Virak (14), 0-2 Sander Virak (26), 0-3 Asle Liland (48), 0-4 Kristian Lien (75), 0-5 Kristian Lien (77), 0-6 Kristian Lien (82), 0-7 Kristian Lien (85), 0-8 Simen Ingebrtehsen
FFK: (4-5-1 Fredrik Pedersen – Thorstein Log, Svein Terje Sinland, Julian Fedog, Bård Petter Nielsen - Eirik Osen, Runar Hansson, Sander Virak, Nico Nilsen, Asle Liland – Daniel Tjørhom

Benyttede innbyttere: Jørgen Olsson Rogstadkjærnet, Kristian Lien

Kollemo stadion

Dommer: Hussein Al – Kharasani, Tveit IL

Rødt kort: Thomas Hopland, Hægebostad
Gult kort: Nico Nilsen, FFK

Siste nytt i Sport

Knust etter god start
ANNONSE
Fulltreffer med fotballturnering
 
FHK-damene på tabelltoppen
Pangstartet det nye skytter-året
Thele gikk inn til femteplass
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE