Banken Arena tatt i bruk

BYGGEKOMITEEN: Byggekomiteen sammen med Årst og Hoff. Fra Venstre Øystein Øysæd, Leif Tønnessen-, Inge Haugland, Ole Martin Årst, Espen Hoff, Sigbjørn Skjekkeland og Jan Rob foran det som har får navnet BANKEN Arena. FOTO: TOR MAGNE GAUSDAL

Den nye hallen på Kvinesdal stadion har fått navnet BANKEN Arena og ble offisielt tatt i bruk fredag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.08.2017 kl 09:53

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

I forbindelse med starten på TINE fotballskole på Kvinesdal stadion fredag attermidddag kunne KIL-formann Jan Rob stolt annonsere at BANKEN Arena nå kan brukes til formålet.

SPILLEKLAR: Den nye flotte hallen på Kvinesdal stadion er nå spilleklar. Det var ingen offisiell åpning av hallen, men en markering av at hallen nå er tatt offisielt i bruk.

- Når hele anlegget er ferdig blir det en gigantisk åpning. Det er mer enn et kvarter til det skjer, kunne Jan Rob fortelle til Agder.

Med på fredagens hendelse var også leverandørene av hallens kunstgress, Ole Martin Årst og Espen Hoff fra firmaet Unisport.

Begge er tidligere startspillere og Årst skrøt hemningsløst av KIL og kalt klubben en mønsterklubb da Agder slo av en prat.

Hallen er foreløpig godkjent for 100 personer. Garderobeanlegget er ennå ikke helt klart. Derfor han KIL fått en foreløpig brukstillatelse.

Siste nytt i Nyheter

Barnehagen rives
ANNONSE
«Kjedelig uten jobb»
 
To personer pågrepet for bilinnbrudd
Unntakstilstand i Gyland
Grov vold og tyveri av sjokolade
 

Nyheter fra andre aviser

Jærbladet

Strandbuen

Solabladet

Sandnesposten

Gjesdalbuen

Dalane Tidende

ANNONSE