150 nye tips etter Anne-Elisabeth Hagens forsvinning

Politiet har fått ytterligere 150 tips fra publikum i jakten på den forsvunne Anne-Elisabeth Hagen (69), som antas bortført fra Fjellhamar.

Politiet har fått ytterligere 150 tips fra publikum i jakten på den forsvunne Anne-Elisabeth Hagen (69), som antas bortført fra Fjellhamar.

Politiinspektør Tommy Brøske sa på en pressekonferanse på politihuset i Lillestrøm fredag at politiet er godt fornøyde med responsen etter at de valgte å gå offentlig ut med opplysningen om Anne-Elisabeth Hagens forsvinning den 31. oktober i fjor.

- Vi er godt fornøyd med dekningen dere har gjort, sa etterforskningslederen til mediene.

Han oppsummerte at politiet det første døgnet hadde mottatt om lag 100 tips. Fra torsdag til fredag er det kommet ytterligere 150 tips, opplyser Brøske.

- Dette er tips om personer, adresser, kjøretøy, aktiviteter og noe digitalt materiale, sier Brøske som gjentar oppfordringen om at publikum fremdeles kan komme med tips.

- Vi antar at flere kan sitte på slikt digitalt materiale, fra Sloraveien, Futurumbygget, og ikke minst riksvei 159 Strømsveien fra morgenen den 31. oktober i fjor, sier Brøske.

(©NTB)

Anne-Elisabeth Hagen antas å ha blitt bortført. Foto: Privat / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...