40 år med Harmony

TROFASTE: Korsangere gjennom alle 40 årene. Fra venstre: Annette Trondsen Hove, Norges Korforbund, Olav Veggeland, Ingeborg Gausdal, Åse Velund, Dag Velund, Tulla Solheim, Leon Eigeland, Valbjørg Østensen, Kirsten Tagholdt, Erna Kvanvik, Ester Egeland. Ikke til stede: Bjørn Gausdal. Foto: JOHN S. MOEN Foto: John S. MoenKJØP BILDE

Flekkefjordskoret Harmony Singers kan i disse dager feire sitt 40 års jubileum.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2018 kl 06:58

Gjennom fire ti-år har koret hatt ukentlige øvelser. Nylig ble det feiret på Maritim Fjordhotell med jubileumsfest for medlemmene, tidligere medlemmer og innbudte gjester.

Koret har gjennom årenes løp deltatt på en rekke arrangementer lokalt, på stevner i Norge og på reiser og arrangementer i en rekke land. Dette var utgangspunkt for festtalen der Geir Flage gav et fyldig og humørfylt innblikk i korets innholdsrike historie.

Minner

Dette ble supplert med en billedserie fra korets mange reiser og samlinger, noe som brakte frem svært gode minner både for dagens korister og de 22 tidligere medlemmene som hadde takket ja til å feire koret i Flekkefjord denne helgen.

På jubileumsfesten ble det fremført hilsninger og gitt gaver fra Flekkefjord kommune ved ordfører Jan Sigbjørnsen, samt representanter fra innbudte kor og Norges Korforbund. I tillegg hyggelige ord fra Anne Margrethe Larsen og korets første æresmedlem Lillemor Furuseth. Dette ble behørig verdsatt fra alle 78 festdeltagerne.

Godt vennskap og hyggelig fellesskap preger koret. Dette understrekes av at hele 11 av dagens 27 kormedlemmer har vært med siden starten i 1978. Annette Throndsen Hove, styremedlem i Norges Korforbund Sørlandet, utdelte diplom og medalje til de dedikerte kormedlemmene.

Lions-gave

Harmony Singers var også invitert til å delta på Lions «Syng med oss»-konsert i Spira sist fredag. Dette ble en flott opplevelse for koret og en anledning til å markere 40-årsfeiringen.

Under festen ble korets medlem Per Østensen, primus motor for «Syng med oss»-konserten - overrakt en sjekk på kr. 5000 fra Harmony Singers. Dette som et lite bidrag og tegn på anerkjennelse til Lions for deres store humanitære arbeid.

Etter at koret hadde avsluttet kvelden med en minikonsert der sangene var hentet fra hvert av korets fire ti-år, ble korets dirigent gjennom 34 år, Lars Thore Larsen - takket med blomster. Det samme var tilfelle med korets æresmedlemmer Lillemor Furuseth og Leon Eigeland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...