Bugge Pettersen blir daglig leder i Sandefjord

Samme dag som Espen Bugge Pettersen ble takket av som Strømsgodset-keeper, ble han presentert som ny daglig leder i Sandefjord Fotball.

38-åringen skrev under kontrakten torsdag ettermiddag. Med jobben vender han tilbake til klubben han spilte 263 kamper for mellom 2002 og 2010.

- Han har et stort nettverk og bekjentskap i Fotball-Norge, og han kjenner Sandefjord Fotball godt fra innsiden og utsiden av klubben. Han har alle de egenskapene som skal til for å bli en veldig god daglig leder i Sandefjord Fotball, sier klubbens styreleder Gunnar Bjønness.

Bugge Pettersen har kombinert fotballkarrieren med å ta en bachelorgrad i administrasjon og ledelse. Han har også et studium i organisasjon og ledelsesfag.

Det er ikke nytt at Sandefjord henter inn tidligere spillere til en ny rolle i klubben. Fra før har Geir Ludvig Fevang, Jan Fredrik Bjørntvedt, Martin Jensen og Samir Saric gjort det samme.

Mellom 2010 og 2014 vant Bugge Pettersen seriegull med Molde tre ganger. De siste fire sesongene var keeperen i Strømsgodset, der han torsdag ble takket av.

- Det er litt vemodig å runde av etter så mange år. Jeg har hatt dette som jobb i 21 år og holdt på med det i 31 år. Fotballen har gitt meg mye, sa han til Godsets nettside.

(©NTB)

Espen Bugge Pettersen slutter som keeper og tar over jobben som daglig leder i Sandefjord Fotball. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...