Dette gjør de minste i vinterferien

ENGASJERT: Liam Dagan Kvanvik (fra venstre) (8) og Mikkel Dunseth Gilje (8) synes snekkerverkstedet var kjempegøy. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Mange barn har denne uken samlet seg på museet og i Ueneshallen for å være med på vinterferieaktivitetene i Flekkefjord.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2019 kl 13:55

Mandag var det duket for snekkerverksted på museet. Her fikk barna bruke sine kreative evner til å lage sin egen båt, bil eller snakkeboble.

Kameratene Liam Dagan Kvanvik (8) og Mikkel Dunseth Gilje (8) var blant mange som tok turen innom. Guttene har laget hver sin båt, og synes det er gøy å ha noe å gjøre i vinterferien.

- Hva skal dere gjøre resten av ferien?
- Spille og være med venner, forteller de to.

ENGASJERT: Liam Dagan Kvanvik (fra venstre) (8) og Mikkel Dunseth Gilje (8) synes snekkerverkstedet var kjempegøy. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Bra tiltak

Lill Anita Hellestøl har også tatt med seg barna Emil Severin Hellestøl (7) og Nora Amalie Hellestøl (5) til museet. - Jeg synes dette er et veldig bra tiltak for barna, sier Hellestøl.

Emil Severin og Nora Amalie er svært fornøyde med å ha laget sine egne båter. Med litt hjelp fra mamma var det spennende å få lov til å bruke hammer og drill til å bygge.

KONSENTRERT: Det er viktig å være nøyaktig og konsentrere seg når man får lov til å bruke svipenn. Her lager Jarle Moi Birkeland (7) sitt eget skilt. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Jarle Moi Birkeland (7) er oppfinnsom og har laget sitt eget skilt med svipenn. LFC for Liverpool Football Club, står det på skiltet som skal henges opp på rommet. I løpet av ferien skal Jarle og familien også til Dyreparken i Kristiansand.

GODT OPPMØTE: Museumsformidler Birgit Gautschi har arrangert aktiviteter på museet hver sommer, høst- og vinterferie de siste 14 årene. Hun er fornøyd med oppmøtet i år og forteller at snekkerverkstedet lar barna jobbe kreativt og selvstendig uten for mye hjelp fra de voksne.

ARRANGØR: Det er museumsformidler Birgit Gautschi som står bak ideen om å lage snekkerverksted på museet. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Barna kom i ulike puljer, men det var tilnærmet fullt ved alle bordene i løpet av dagen.

Fotball

Tirsdag var det Ueneshallen som var populært blant de minste. Vinterferien er ikke til å sitte stille, det mente i alle fall barna som hadde tatt turen for å spille fotball i hallen.

LAG: Det deles inn i lag under fotballkampen. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Kampene var preget av høyt støynivå og aktive barn i alle aldersgrupper. Også i svømmehallen kom aktiviteten etter hvert i gang - og alle var i grunnen enige om at det var en fin dag til å være inne i!

MANGE: Det var godt oppmøte av aktive barn som ble med på vinteraktivtieten fotball i Ueneshallen. Foto: Emily Louise StøKJØP BILDE

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...