Formannskapet må ut på ny øl-runde

IKKE HER: Det lages nå ny inngang på dette hjørnet til Central Bybryggeri sin restaurant og bryggeri. Det planlagte ølutsalget ligger imidlertid i kjelleren under et nabobygg i Kirkestredet. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE

Formannskapet i Flekkefjord får i morgen en ny runde med behandling av salgsbevilling for Central Bybryggeri AS.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Saken ble første gang tatt opp til behandling i formannskapsmøte 12. april. Det ble da vedtatt at «Saken utsettes».

Det ble blant annet stilt spørsmål om den oppgitte adressen for salgslokalet, Brogaten 20, var korrekt, siden kjellerlokalet dels ligger under Kirkestredet og dels ligger under Hidragaten 25. Spørsmålet er blitt forelagt kommunens oppmålingsavdeling, som har kommet fram til en konklusjon om at salgslokalet til Central Bybryggeri AS med inngang fra parkeringshuset skal ha adresse Brogaten 20, i likhet med de andre etasjene i bygget som også har inngang på denne siden.Skjenkelokalet til Central Bybryggeri AS, som nå er i ferd med å få ny inngang på hjørnet av Kirkestredet/Hidragaten, må tildeles ny adresse.

Den nye adressen blir Hidragaten 27. Denne adressen vil også gjelde produksjonslokalet, som ligger tett opp til skjenkelokalet.

- Alkohollovens formulering er uansett «ved salgsstedet», så adressen er i seg selv ikke det vesentlige så lenge lovens krav for øvrig er oppfylt, påpeker rådmannen i sin innstilling.

Forslaget til vedtak er at Central Bybryggeri AS, gis bevilling til salg av alkoholdig drikk i klasse 1 (høyst 4,7 volumprosent alkohol) og salg av alkoholholdig drikk i klasse 2 (over 4,7 og mindre enn 22 volumprosent alkohol), men utelukkende for alkoholdig drikk som er tilvirket ved salgsstedet, og der tilvirkningen og salget utgjør en del av stedets helhetlige karakter og salgstilbud.

Hege Helen Hansen og Bernt Sætre foreslås godkjent som henholdsvis styrer og stedfortreder for bevillingen.

Bevillingen gjøres gjeldende fra 26. april .2018 til 30. juni 2020. Salgstiden for alkoholholdig drikk følger alkohollovens maksimal tid for butikksalg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...