Grei poengseier for Nysæter

Simen Nysæter noterte seg for sin tredje proffseier etter å ha slått serbiske Predrag Jevtic på poeng under proffstevnet i Arendal lørdag.

Nysæter hadde forholdsvis god kontroll på sin serbiske motstander, som nå har sju tap på åtte proffkamper. For Nysæter ble det karrierens tredje proffseier på like mange forsøk, men Jevtic var seig og nektet å gå i kanvasen til tross for flere tunge treffere i den siste runden.

Samtlige runder gikk til den 27 år gamle nordmannen, som vant etter at dommerne var enstemmige.

- Det er tøft når du møter en som aldri har gått ned før. Jeg prøvde å finne åpninger og treffe han rent, men man må bare ta den motstanderen man får og gjøre det beste ut av det, sa Nysæter etter seieren.

Tilbake med seier

Tim-Robin Lihaug hadde et blytungt fjorår med tap mot både Tomas Adamek og Sergej Gorokhov.

Lørdag var han tilbake da han slo ukrainske Vasyl Kondor. Lihaug styrte de fleste rundene, men fikk et kutt etter en skalling i den sjette runden.

25-åringen virket ikke nevneverdig preget og kunne til slutt hanke hjem poengseier og sin 17. profftriumf.

Influensapreget

En svekket Kevin Melhus måtte ta imot flere treffere, men vant på poeng i møtet med Istvan Kun. Melhus har slitt med influensa i oppladningen, men valgte likevel å ta kampen lørdag. Det var hans fjerde strake proffseier, men den kom ikke gratis.

Skien-bokseren slet tydelig gjennom flere av rundene mot sin ungarske motstander. Istvan Kun tapte for øvrig på knockout mot Kai Robin Havnaa, som bokser lørdagens hovedkamp, tilbake i 2015.

Melhus halte likevel i land en poengseier etter en god sisterunde. Han omtalte kampen som den tøffeste han har gått hittil i sin proffkarriere.

- Influensaen preget meg mer enn jeg trodde, sa han til Viasat 4.

Proffdebuterte med et brak

Boksetalentet Hadi Srour gjorde som han lovet og stoppet Michael Mooney før tiden i den første forkampen i Arendal. 21-åringen hadde full kontroll mot sin britiske motstander og vant på teknisk knockout i tredje runde.

Da hadde han matet på med tunge kroppsslag i de innledende rundene. Til slutt var det kun tauene som holdt Mooney oppe, og da valgte ringdommeren å stoppe kampen.

- Jeg synes jeg fikk nok tid på TV, så jeg får la de andre slippe til, sa Srour til Viasat 4 etter kampen. Han hadde i utgangspunktet lovet å stoppe motstanderen i fjerde runde for å få mest mulig TV-tid.

Møtte journeybokser

Tønsberg-bokseren har hatt en imponerende amatørkarriere, og det var knyttet spenning til hans proffdebut til tross for forholdsvis overkommelig motstand. Mooney er en såkalt «journeybokser», som reiser rundt og tar kamper på kort varsel.

Briten gikk 21 kamper i 2017, hvorav 20 endte med tap. De aller fleste nederlag har kommet etter poengtap, men lørdag måtte han innse TKO-tap mot en hardtslående Srour.

- Norge trenger en ny mannlig boksestjerne. Havnaa er kandidaten til å få til dette. Kai Robin har bra karisma, bokser bra og tar seg bra ut på TV. Det siste er jo det viktigste, sa en selvsikker Srour etter kampen før han avsluttet med sitt særegne uttrykk.

- Det er ikke bare viktig å vinne, det er viktig å se bra ut samtidig.

Srour amatørbokset under Cecilia Brækhus' to stevner i Oslo Spektrum. Han bokset også en forkamp i Bergen og skulle i utgangspunktet få sin proffdebut i Stokke, men måtte se stevnet fra tribunen etter at hans motstander trakk seg.(©NTB)Simen Nysæter vant sin kamp mot serbiske Predrag Jevtic under proffstevnet i Arendal lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixTim-Robin Lihaug vant på poeng mot Vasyl Kondor fra Ukraina lørdag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixKevin Melhus var preget av influensa, men tok likevel en poengseier mot ungarske Istvan Kun under lørdagens boksestevne i Arendal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixHadi Srour gikk seirende ut av den første forkampen under boksestevnet i Arendal. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...