Hadde mange spørsmål

SPØRRENDE: Hans Gregers Aarenes (Ap) har igjen flittig benyttet spørrerunden i Utvalg for samfunn. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE

Hans Gregers Aarenes (Ap) hadde mange spørsmål til utvalg for samfunn.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Hans Gregers Aarenes (Ap) bruker ofte Utvalg for samfunn til å forsøke å få svar på både byggesaker og trafikksaker som ikke nødvendigvis står på dagsordenen. I møtet i forrige uke tok han blant annet opp om kravet om opparabeidelse av lekeplass på Kranebrygga blir fulgt opp.
- Byggesaksavdelingen følger opp saken så snart som mulig på linje med andre ulovligheter så snart kapasiteten tillater det, lød svaret fra administrasjonen.

- Gatefeiing i Trellevika skjer bare fram til bom. Det er kommunal veg gjennom Trellevika, og det er et kommunalt ansvar med feiing på lik linje med brøyting, strøing og øvrig vedlikehold, påpekte Aarenes.

- Administrasjonen sjekker og følger eventuelt opp dette, svarte kommunalsjef Steinar Ness.

Aarenes stilte også spørsmål ved sikring av byggeplass i Hidragaten 25.

Administrasjonen opplyste at den ved byggesaksavdelingen skal sjekke saken og eventuelt følge opp.

Aarenes ville også vite om det er krevd inn parkeringspant for bruksendring til restaurant i kjelleren på Brogaten 20.

- Tillatelsen er en oppfølging av tidligere godkjenning for tilsvarende bruk som pub. Saken sjekkes av administrasjonen. Det er ikke aktuelt å kreve ny parkeringspant dersom det er ordnet i en tidligere sak, opplyste Ness.

Aarenes etterlyste forøvrig oppfølging av ulovlig bod i Trelleskaret 10 og fikk til svar at administrasjonen skal sjekke status på oppfølging av den saken.

Også en mobil salgsbod som bruker Øvre Park på kvelds-
attestid var på spørsmålslisten til Aarenes, som ville vite om det er gitt tillatelse til dette.

- Det er to plasser for slik bruk i Øvre Park. Kommunen gir tillatelse etter søknad. Det er ikke anledning til å stå her uten slik tillatelse, svarte kommunalsjefen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...