Hattrick for Bennett i Tyrkia

Tre etapper, tre seirer. Sam Bennett virker utilnærmelig i etapperittet Tyrkia rundt.

En bakke med rundt ti kilometer igjen av torsdagens 3. etappe over 128,6 kilometer gjorde at enkelte spurtere fikk trøbbel, men Bennett fra Bora-laget holdt stand og kom seg over stigningen som en av de siste i tetgruppen på 20.

Inn mot oppløpet fikk iren god hjelp av lagkameratene og var godt plassert. På de siste meterne tråkket han fra de andre og vant igjen, som på de første etappene.

- Da feltet sprakk, hadde jeg hjelp fra tre av mine lagkamerater. Det var en teknisk avslutning, men jeg kom ut av siste sving i perfekt posisjon, sa Bennett ifølge cyclingnews.com.

Han tok sin niende seier for sesongen, og den fjerde på rad. Han vant et ritt i Tyskland rett før han reiste til Tyrkia.

Den belgiske Trek-rytteren Edward Theuns kom nærmest. Theuns har plasseringene 3-2-2 på de tre første etappene.

Vegard Stake Laengen kom inn som nummer 97, drøye sju minutter bak vinneren. UAE-rytterens lagkamerat Simone Consonni ble nummer tre på etappen.

I sammendraget leder Bennett med 14 sekunder på Theuns. Consonni er på 3.-plass.

(©NTB)

Sam Bennett kunne for tredje dag på rad juble for spurtseier i Tyrkia rundt. Her feirer han en etappeseier i Arctic Race of Norway for to år siden. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...