Helleland topper KrF-listen

LISTETOPPEN: Bak fra venstre: Pål Ravndal, Tom Helge Moen og Magne Øverland Skoland. Foran sitter Tove Birkeli Steinnes (til venstre) og Gro Helleland. Foto: LUND KRFKJØP BILDE

Gro Helleland er satt på topp på nominasjonslisten til Lund KrF. Med seg på laget har hun en rekke dyktige kandidater.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2019 kl 14:39

Lokallaget hadde nominasjonsmøte mandag, og der fikk de klar sin liste til kommunestyrevalget til høsten. Listen har til sammen 20 navn med kandidater fra hele distriktet og fra forskjellige yrker. På topp er lokallagsleder Gro Helleland, som er svært fornøyd med listen.

– Vi er så glade for at vi har fått like mange kvinner som menn, pluss en stor variasjon i alder med flere yngre folk enn tidligere. Jeg er selv helt ny i forhold til å tenke kommunepolitikk, men da har jeg også mye å lære. Det er veldig gøy, og jeg takker for tilliten, sier Helleland til Agder.

Litt spennende er det med så mange «nye» fjes på toppen, men Helleland sier det er et lag hun er kjempe stolt over. Attpåtil har de med seg to fra den burmesiske gruppen på listen.

Magne Ø. Skoland står oppført som andrekandidat og Tove Birkeli Steinnes er på tredjeplass. KrF-veteran Pål Ravndal er på fjerdeplass.

– Det er så gledelig at Ravndal er med videre. Egentlig ville vi ha han høyere opp på listen, men han ønsket å løfte yngre folk opp, forteller Helleland.

– Vi har også som mål å få inn flere i kommunestyret. Vi vil ha fem og med en så god topp tror jeg vi skal klare det, tilføyer hun.

Nominasjonslisten:
1. Gro Helleland
2. Magne Ø. Skoland
3. Tove Birkeli Steinnes
4. Pål Ravndal
5. Tom Helge Moen
6. Solfrid Teline Skåland
7. Øyvind Steinnes
8. Morten Drivdal
9. Nanda Calensung
10. Kjell Rune Iveland
11. Benedikte Drivdal
12. Åse Ege
13. Ståle Kro
14. Bjørg Hallandvik Moen
15. Vanlian Oke
16. Arne Sverre Rafoss
17. Tone Skjærpe
18. Andrea Østrem
19. Eigil Østrem
20. Marit Liland Øverland

TOPP FEM: Bak fra venstre: Pål Ravndal, Tom Helge Moen og Magne Øverland Skoland. Foran sitter Tove Birkeli Steinnes (til venstre) og Gro Helleland. Foto: LUND KRFKJØP BILDE

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...