Hockeyprofil utsetter avgjørelse om karrierepunktum

Tidligere landslagsspiller i ishockey, Petter Røste Fossen, er ute på ubestemt tid etter at han onsdag røk en brystmuskel i kamp for Tønsberg-laget Vikings.

Torsdag ble det først meldt at Røste Fossens skade var så alvorlig at karrieren til 27-åringen var over, men det avviser nå hovedpersonen.

Ifølge Tønsbergs Blad er hockeyprofilen i stedet ute på ubestemt tid.

- Jeg kjenner ikke til skadeomfanget. Nok en gang var jeg uheldig, men om karrieren er over er ikke noe jeg har tenkt på. Jeg må se nøyaktig hvor ille det er før jeg tar en avgjørelse. Kanskje er jeg borte i tre måneder, kanskje er det seks måneder. Jeg vet ikke, sier Røste Fossen til lokalavisen.

Episoden skjedde mot slutten av første periode i kampen mot Gjøvik. Røste Fossen gikk da i isen med en motspiller over seg etter litt knuffing.

- Han landet oppå meg, og da kjente jeg at det skjedde noe med brystmuskelen. Da dommerne prøvde å dra han vekk, holdt jeg igjen og da røyk muskelen tvert av i festet, sa Røste Fossen til lokalavisen om episoden der han ble skadd.

Hockeyprofilen har tidligere vunnet NM-gull fem ganger med Stavanger Oilers, blitt seriemester tre ganger og vunnet Iron Man for de norske ishockeyspillerne.

Vikings tapte for øvrig kampen 2-4.

(©NTB)

Petter Røste Fossen fra tiden i Stavanger i 2013. Nå er trolig karrieren over etter en skade han pådro seg med Vikings onsdag.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...