Iversen merket at Klæbo var nervøs

Emil Iversen tror ikke han får gå lagsprinten sammen med Johannes Klæbo etter 8.-plassen på den klassiske sprinten. Han kunne melde om en nervøs lagkamerat.

Emil Iversen fortalte at tirsdagens suverene gullvinner var tydelig nervøs i dagene fram mot sprinten.

- Hva kan du si om Klæbo, spurte NTB.

- Han er verdens beste klassiske sprinter og en fullvoksen idrettsutøver. Han har hatt et sinnssykt press på seg. Jeg har merket at han har vært nervøs. Det er rått å se at han kan mobilisere og samle de kreftene han trenger for å vinne. Det er dritartig og et plaster på såret for min del, sa Iversen til NTB.

- Hadde det ikke blitt medalje i dag så ville på det på en måte vært en liten skandale. Han tok gullet, og det er veldig greit for de der hjemme at nå er ankermann på stafetten klar, sa løperen fra Meråker.

Emil Iversen forsvant ut i semifinalen etter å ha blitt direkte fragått. Den store kroppen slet med teknikken i fokksnøen underveis.

- Jeg ble gående litt anspent og ble litt stiv. Det er kjipt, men ingenting å skylde på. Jeg er i bra form, men kunne vært foruten fokksnøen, og ettersom jeg er en stor kar så jeg får ikke brukt teknikken min, forklarte han.

Om sine sjanser til å få lagsprint i fri teknikk sammen med Klæbo sier han:

- Jeg burde nok vært på pallen. Det er nok et par andre foran meg på listen. Det er mange som har lyst til å gå lagsprinten. Arild (Monsen) og Vidar (Løfshus) får ta den avgjørelsen, men jeg tor ikke jeg er først på listen, sa Iversen.

- Du hadde jo en bra kvartfinale, men hva skjedde i semifinalen?

- Det begynte jo bra, men jeg sluknet helt opp bakken der jeg skulle vært med. Jeg ble nok gående med for høye skuldre og kom ikke helt ned i sporet. Det er kjedelig, men sånn er det. Jeg hadde min sjanse i dag, men det var noen som var bedre, sa han.

(©NTB)

Emil Iversen ble slått ut i semifinalen på mennenes sprint i klassisk stil i OL. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...