Kari Brattset til Györ: - Kunne ikke si nei

Kari Brattset forlater Vipers Kristiansand og blir lagvenninne med Nora Mørk, Kari Aalvik Grimsbø, Stine Bredal Oftedal og Veronica Kristiansen i Györ.

Det bekrefter Brattset selv til NTB mandag. 26-åringen slutter seg til sin nye klubb i sommer etter sesongen i Norge er ferdigspilt.

- Jeg har hatt det fint i Vipers, men dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Brattset til NTB.

Strekspilleren ble kontaktet etter gjennombruddet i håndball-VM, og var egentlig aldri i tvil om at hun måtte ta muligheten til å dra til en av verdens største klubber. Hun har skrevet under en to- pluss ettårskontrakt.

Kristiansen også til Györ

- Jeg får muligheten til å være på lag med verdens beste spillere i verdens beste klubb. Det er vanvittig stort, sier Brattset.

Vipers-spilleren blir lagvenninne med Nora Mørk, Kari Aalvik Grimsbø, Stine Bredal Oftedal og Veronica Kristiansen i Györ. Sistnevnte ble også klar for den ungarske klubben mandag. Venstrebacken kommer fra danske Midtjylland og har signert for tre år.

- Det er selvfølgelig tryggere å ha dem der. Jeg har også hørt fra dem på samlinger hvordan det er i klubben. Jeg får en veldig profesjonell hverdag, forklarer Brattset.

I Løkes fotspor

26-åringen flytter til Ungarn sammen med kjæresten.

I Györ skal Brattset konkurrere om spilletid med den nederlandske stjernespilleren Yvette Broch.

- Jeg har fått mye spilletid i Vipers, men kommer til å få en ny rolle nå. Det kommer nok til å bli mer tid på benken, men jeg tror det er bra for meg å få en større utfordring. Yvette er en veldig god spiller, men jeg håper å utfordre henne. I tillegg er det mange kamper så det blir nok spilletid på oss begge to, sier Brattset, som følger i fotsporene til landslagskollega Heidi Løke.

- Jeg har ikke tenkt på det, men Györ er verdens beste klubb og det hadde vært kult å følge i Heidis fotspor, avslutter Brattset.

(©NTB)Kari Brattset blir Györ-spiller. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...