KIL tapte generalprøven

Kvinesdal leverte under pari – og tapte generalprøven før seriestart.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2019 kl 16:54

KIL tok imot Hovsherad i siste treningskamp lørdag ettermiddag og tapte 1-2. Det er andre gang lagene møtes i årets sesongoppkjøring og de gule og svarte fra Hovsherad revansjerte stortapet fra forrige gang.

KIL hadde ballen mest i 1. omgang og var til tider spillemessig overlegne. Likevel var gjestene farlig når kontringsmulighetene meldte seg. På tross av et markant KIL-press var det langt mellom de helt store sjansene og vertene måtte vente helt til omgangens siste minutter før 1-0 kom. Sander Risnes slo da et frispark fra god posisjon og stopper Daniel Vinningland ekspederte ballen videre til hjemmeledelse.

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget å trille ball, men et godt defensivt organisert Hovsherad stod imot kvindølenes spede forsøk. I andre ende av banen slurvet hjemmelaget etter 50. minutter og vertene sørget for 1-1 og balanse i regnskapet. Frustrerte KIL-spillere fikk det ikke til å stemme i lørdagens batalje og Hovsherad gikk opp til 2-1 ledelse på straffespark midtveis i omgangen.

Gjestene viste en enorm innsatsvilje i siste del av kampen og stod imot KILs forsøk på å utligne.

For hjemmelagets del manglet sentrale spillere som Erik Bauge, Christoffer Hansen og Arne Røyland. Likevel er det bekymringsfullt at laget ikke har levert bedre i treningskampene og det var to skuffede trenere som måtte innse at generalprøven ble en nedtur. Laget har nå en uke på å finne vinneroppskriften. Neste lørdag venter Lyngdal i sesongpremieren på eget gress.

Hovsherad serieåpner 26. april – med hjemmekamp mot Undheim.

Treningskamp
Kvinesdal - Hovsherad 1-2 (1-0)
Mål:
1-0 (38.) Daniel Vinningland 1-1 (50.) 1-2 (65.) str.
Kvinesdal: (4-5-1) Atle Vinningland - Kristoffer Brattgjerd, Thomas Gilbertson, Daniel Vinningland, Pål Risnes - Rolf Eikeland, Christian Nilsen, Ulrik Svindland, Sander Risnes, Jan Eftestad Røgenes - Steffan Klungland.
Benyttede innbyttere: Tony Vaule og Tommy Tønnessen.
Gule kort: Ingen
Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL
Antall tilskuere: 30
Kvinesdal stadion, kunstgress.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...