Klopp: - Vi må fortsatt være Rocky Balboa

Jürgen Klopp var i strålende humør dagen før Premier League-starten mot West Ham søndag. Der kommer han til å mangle noen nøkkelspillere.

- Jeg vet ikke helt hva situasjonen er med Fabinho. Han følte seg ikke helt bra tidligere i uka. Vi får se om han blir bra, sier Klopp.

- Dejan Lovren er uaktuell denne helgen. Jeg har en del andre beslutninger å ta. En gruppe spillere kommer ikke til å være involvert mot West Ham. Vi håper at vi vinner, men alle vet at det er 90 brutale minutter mellom håp og seier. Vi kan selvfølgelig ikke undervurdere dem. West Ham kan jo være helt annerledes under Manuel Pellegrini enn forrige sesong.

- Vi må løfte oss 25 prosent fra oppkjøringskampene, sier Klopp.

Langt bak

Liverpool havnet mange, mange poeng bak Manchester City forrige sesong.

- Hvordan skal dere hente det inn?

- Vi må våre mer kliniske i viktige øyeblikk. Det kan gjelde både i angrep og forsvar. Vi skal gå for dette (tittelen), men City er regjerende mester og har ikke mistet en spiller. Vi er fortsatt Rocky Balboa (tittelperson i flere boksefilmer) og må kjempe. Det må være utgangspunktet.

Svidde av

- Han må bare være seg selv. Han har kommet inn i dette veldig fort. Alt er bra med ham, sier Klopp om keepersigneringen Alisson.

Liverpool har brukt noe under 2 milliarder kroner på å ruste opp troppen. Alisson kostet vel 700 millioner, og ekspertene tror han alene kan være verdt sju-åtte poeng.

Liverpool har ikke vunnet serien siden 1990. Bookmakerne holder klubben som nestfavoritt til fem ganger innsatsen. Tittelforsvarer Manchester City gir omkring 2,5 ganger i odds ved ligagull.

Helgens Premier League-kamper, lørdag: Newcastle - Tottenham, Bournemouth - Cardiff, Fulham - Crystal Palace, Huddersfield - Chelsea, Watford - Brighton, Wolverhampton - Everton.

Søndag: Liverpool - West Ham, Southampton - Burnley, Arsenal - Manchester C.

(©NTB)Liverpool-manager Jürgen Klopp er klar for Premier League-sesongen. Foto: Carlos Osorio, AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...