Knivskadd ute av sykehuset

DRAMA: Politiet er usedvanlig tause om hva som skjedde i området på og ved Snerthammerveien i Flekkefjord torsdag kveld i forrige uke. Foto: ERIK THIME Foto: Erik ThimeKJØP BILDE

Politiet er fortsatt helt tause om hendelse og motiv.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2018 kl 08:26

En av de skadde i knivdramaet i Flekkefjord er utskrevet fra sykehuset.

- Den andre mannen som ble skadd, ligger fortsatt i kunstig koma på Ullevål sykehus i Oslo,. Tilstanden skal være stabil, opplyser etterforskningsleder Siv Tveit på Flekkefjord og Kvinesdal lensmannskontor til Agder.

En 24 år gammel syrisk mann er varetektsfengslet, siktet for grov vold med kniv mot to landsmenn i Flekkefjord sent på kvelden torsdag 3. mai.

Koma

Mannen er siktet for grov kroppsskade. Han nekter straffskyld.En syrisk mann (35) blir holdt i kunstig koma etter å ha blitt funnet alvorlig skadd med kniv på en vei utenfor sentrum av Flekkefjord. En annen syrer (29) ble også alvorlig skadd - og er nå altså utskrevet fra sykehuset.

Politiet er fortsatt svært tilbakeholdne med opplysninger om hva som skjedde og eventuelt hvorfor det skjedde.

FLERE AVHØR: - Vi har fortsatt en del etterforskning som skal foretas. Flere avhør skal tas. Dersom noen har opplysninger som de tror kan være av interesse eller som kan opplyse saken ytterligere, oppfordrer vi til å ta kontakt med politiet.

- Hvor mye etterforskning gjenstår?

- Det kan jeg ikke si, sier Tveit.

Kniv i ryggen

Et vitne fortalte dagen etter dramaet at en mann av utenlandsk opprinnelse i 30-35-årsalderen kom til boligen hans i Snerthammerveien med tydelige skader i ansiktet og med en slags tapetkniv stikkende ut av ryggen. Ute, ikke langt fra huset, lå det en annen mann, også han alvorlig skadd.Vitnet skal ha hørt hyling og oppfattet at en slåsskamp hadde funnet sted. Han skal også ha sett en person liggende i en grøft på utsiden.

Beslag

Siktede er avhørt én gang så langt. Politiet vil ikke si eller antyde hva mannen har forklart i avhør.Politiet nekter konsekvent også å svare på om eventuelle våpen er funnet og hvilke beslag som er gjort - blant annet i en bolig mannen skal ha bodd i midt i Flekkefjord sentrum.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...