Kofstad på par i Kenya, Reitan to over

Espen Kofstad er på delt 37.-plass i Kenya Open i golf etter en åpningsrunde på par. Kristoffer Reitan er to over par på delt 75.-plass.

Louis de Jager fra Sør-Afrika og Jack Singh Brar fra England er i delt ledelse etter hver sin 64-runde torsdag. Det er sju slag under par.

Kofstad leverte varierende spill på den første runden i turneringen som inngår i europatouren. Han greide en eagle på 12. hull, men pådro seg dobbeltbogey både på 3. og 13. hull. I tillegg ble det tre birdier og en bogey.

Også Reitan pådro seg to dobbeltbogeyer, for hans del på 3. og 15. hull. Han greide fem birdier, men hadde også tre bogeyer.

Turneringen fortsetter fredag og avsluttes søndag.

På kvinnenes europatour i Cape Town er Stina Resen beste norske etter første dag. Hun gikk åpningsrunden i South African Open to slag over par og er på delt 12.-plass, tre slag bak ledende Lina Boqvist og Sarah Schober. De to var alene om å ta seg rundt banen under par.

Rachel Raastad er på delt 48.-plass etter en runde på 79 slag, sju over par.

(©NTB)

En eagle og to dobbeltbogeyer var blant ingrediensene på Espen Kofstads åpningsrunde i Kenya Open i golf. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...