Krüger lekte med konkurrentene i Kollen-tåka

OL-vinner Simen Hegstad Krüger satte samtlige konkurrenter på plass og var i en klasse for seg under Holmenkollen Skishow torsdag.

- Formen er tydeligvis bedre enn det jeg trodde, sa Krüger som var raskest i prologen og gikk ut nesten 17 sekunder foran neste løper i den avsluttende jaktstarten over fem runder a 2,1 kilometer.

Det var ingen av konkurrentene som klarte å ta kommandoen i jakten på OL-mesteren i Kollentåka, og dermed vant Lyn-løperen med nesten ett minutt foran Sindre Bjørnestad Skar og Kasper Stadaas.

- Det ble en morsom dag, og jeg overrasket meg selv. Spesielt i prologen hvor jeg la grunnlaget foran jaktstarten. Det er ikke ofte man går bånn spiker som i dag. Jeg synes det meste har fungert den siste tiden, men jeg hadde ikke forventet at det skulle gått så bra her likevel, sa Krüger til NTB.

Thomas Helland Larsen var nest besteman i prologen, mens landslagsløperne som Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund fulgte henholdsvis 19 og 21 sekunder bak. Sundby tok fjerdeplassen i den avsluttende jaktstarten.

Petter Northug endte helt nede på 14.-plass i prologen og hadde 32 sekunder å hente inn på teten. Løperen fra Mosvik gikk seg opp seks plasseringer.

Supersprinten i Holmenkollen over 100 meter ble vunnet av regjerende verdensmester Ludvig Søgnen Jensen fra Bærums Verk.

Ingvild Flugstad Østberg vant kvinnenes jaktstart.

(©NTB)Simen Hegstad Krüger var i en klasse for seg under Holmenkollen Skishow torsdag. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...