Sang først, fikk pris etterpå

NYDELIG SANG: Wenche Hunsbedt Svindland opptrådte på torsdagens kulturkveld, og fikk litt senere på kvelden kulturprisen for 2009.KJØP BILDE

Sangeren Wenche Hunsbedt Svindland visste ikke at hun skulle få kulturprisen da hun entret scenen på gårsdagens kulturkveld. Vinner av frivillighetsprisen Jan Rob gråt så tårene trillet.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Kveldens kulturprisvinner i Kvinesdal stod oppført som en del av kulturinnslagene på programmet, og visste ikke at det var nettopp hun som skulle få prisen.

-- Jeg begynte å ane at noe var i gjerde da jeg så at resten av familien hadde kommet hit fra Kristiansand, smiler sangeren Wenche Hunsbedt Svindland.

-- Denne prisen betyr ekstra mye for meg siden dette er hjembygda mi. Jeg er stolt av å være fra Fjotland og Kvinesdal.

VELDIG DYKTIG: Prisvinneren ble omtalt av ordfører Odd Omland som en person som i flere år har vært en verdig kandidat til prisen.

-- Hun er dyktig og profesjonell, og begynte tidlig å interessere seg for området hun har spesialisert seg i. Dessuten stiller hun alltid opp for Kvinesdal selv om hun ikke lenger bor her, uttalte Omland.

TOK TIL TÅRENE: Det ble tidligere i høst klart at Jan Rob skulle få frivillighetsprisen fra Vest-Agder idrettskrets, for sin fremragende innsats for Kvinesdal IL.

Og det var en tydelig rørt Jan Rob som flere ganger måtte tørke øynene der han takket dypt og inderlig mens han mottok prisen.

KVELDENS YNGSTE: Det var litt av et prisdryss denne kvelden, som tydelig markerte at Kvinesdal har et yrende kulturliv.

Idrettsstipendet gikk til kveldens yngste, skiskyteren Espen Johnsen på 13 år.

Bygningsvernprisen gikk for første gang i historien til en offentlig instans. Det ble Kvinesdal kommune, med restaureringen av Førlands museum på Utsikten.

Kulturstipendet gikk til sangeren og musikeren Irmelinn Stensland Stakkeland, som skal bruke stipendpengene til å spille inn plate.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...