Landslagskapteinens lagkamerat ble årets spiller

Stefan Johansens hyller Fulham-lagkompis Ryan Sessegnon. Søndag fikk 17-åringen prisen som årets spiller i den engelske mesterskapsserien.

Stortalentet Sessegnon har så langt gjort 14 mål på 39 mesterskapsseriekamper denne sesongen. Det er bemerkelsesverdige tall for en 17-åring.

Søndag vant Fulham-stjerneskuddet like godt fem priser da de sesongens beste spillere og prestasjoner i mesterskapsserien ble kåret.

- Dette betyr mye for meg, samtidig er det en honnør til måten laget har spilt på denne sesongen. Vi har forsøkt å spile underholdende fotball, sa Sessegnon til Sky Sports etter utdelingen.

I et intervju med NTB nylig var Stefan Johansen full av lovord om lagkameraten og sammenlignet han med Martin Ødegaard.

- Han er bare 17 år og imponerer voldsomt. Han har en helt syk nese for mål. Du kan si at han scorer enkle mål, men det er ofte slik med toppscorere. De dukker opp der ballen faller ned og scorer, sa landslagskapteinen

- Jeg sammenligner Ryan med Martin, jeg ser hvor ydmyke og hardtarbeidende begge er. De tilpasser seg systemet og det går ikke til hodet på dem at de største klubbene i verden er ute etter dem. Det imponerer meg voldsomt. Det blir artig å se hvor lenge Ryan blir hos oss, tilføyde han.

Fulham kjemper for opprykk til Premier League og er i øyeblikket nummer tre i mesterskapsserien. Poenget skiller opp til Cardiff på plassen foran. Waliserne har i tillegg én kamp til gode på Johansen og hans lagkamerater.

Dermed tyder mye på at Fulham må ut i omspillskamper.

Ligaleder Wolverhampton sikret i helgen opprykket til øverste nivå i engelsk fotball.

(©NTB)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...