Redaktøren og meningsmotstanderne

I et leserinnlegg i Agder mandag fremsettes det kraftige beskyldninger mot meg som redaktør i Agder fra Arild Olsen, der han påstår at jeg underslår l...

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

I et leserinnlegg i Agder mandag fremsettes det kraftige beskyldninger mot meg som redaktør i Agder fra Arild Olsen, der han påstår at jeg underslår lesermeninger som går på tvers av mine egne.

Det er naturligvis det rene vrøvl.

Arild Olsen har imidlertid rett i to ting i sitt leserinnlegg: Det er riktig at jeg ikke er født og oppvokst i Flekkefjord. Det er sikkert riktig at Arild Olsen var avisbud for Agder lenge før jeg ble født.

Forøvrig er leserinnlegget til Olsen fullstendig på jordet.

Bare det faktum at Arild Olsen får sitt leserinnlegg med saftig kritikk av undertegnede på trykk, viser at han tar feil. Olsen har, så vidt jeg kan se, fått på trykk samtlige av sine innlegg. At også Arild Olsen må vente på tur når pågangen av leserinnlegg er stort, se dèt er mitt ansvar.

Ettersom Olsen er bekymret for omdømmet til Flekkefjord etter at et demokratisk flertall i Flekkefjord har satt krav til en eventuell ny intensjonsavtale mellom HG Eiendom og Flekkefjord kommune om bruken av Berrefjords eiendom, slår det meg at det må være adskillig verre for det samme omdømmet om folk som har bodd nær 30 år i Flekkefjord skulle være avskåret fra å ytre sine meninger om byens utvikling.

«Jeg er dypt uenig i det du sier, men vil til min død forsvare din rett til å si det,» uttalte den franske filosofen Voltaire.

Det er et godt prinsipp i et velfungerende demokrati.

Kristen Munksgaard,

redaktør i Agder

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...