Nesten 600.000 fulgte Norges EM-ydmykelse

TV 3 hadde 595.000 seere i snitt da Norges håndballjenter ble knust og fikk gullsjansene i EM langt på vei ødelagt i onsdagens 23-31-tap for Romania.

På det meste var 741.000 seere innom mot slutten av førsteomgangen, opplyser NENT-gruppen, som eier TV 3. Det ga kanalen en total seerandel på 40,4 prosent, mens den var 7 prosent høyere i aldersgruppen 15 til 49 år.

De norske håndballjentene vant kun én av tre kamper i gruppespillet. Laget er videre til hovedrunden, men har der med seg null poeng i bagasjen. Det gjør at sjansene for semifinale er små.

- Det ble en tøff kamp mot Romania, men løpet er ikke kjørt ennå. Vi håper at håndballjentene skal vinne sine resterende kamper, og at resultatene i øvrige kamper ender til Norges fordel. Under herrenes EM i januar hadde begge finalelagene med seg kun seks poeng inn i semifinalen, så det er fortsatt mulig for Norge å hevde seg i dette mesterskapet, sier NENT-gruppens kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum i en pressemelding.

Norge møter Ungarn fredag. Deretter er det kamper mot Nederland og Spania i neste uke. Det norske laget må vinne alle tre og få riktige resultater i andre kamper for å ta seg til semifinale.

(©NTB)

Katrine Lunde og de norske håndballjentene fikk kjørt seg mot Romania onsdag. Nesten 600.000 seere fulgte med EM-kampen på TV 3. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...