Ny runde for Sundeodden Syd

SUNDEODDEN SYD: Planforslaget legger opp til fire boenheter innenfor planområdet, hvorav to boenheter er eksisterende. De to nye boenhetene er plassert i vesthellingen ned mot fjorden. Skisse: KJELLESVIK PROSJEKTERING AS. Foto: AndreKJØP BILDE

#Flekkefjord Utvalg for samfunn hadde forslag til detaljregulering for Sundeodden syd til behandling i møte den 11. september. Med fire mot fem stemme...

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Flekkefjord

Utvalg for samfunn hadde forslag til detaljregulering for Sundeodden syd til behandling i møte den 11. september. Med fire mot fem stemmer ble det vedtatt å ikke legge planforslaget ut til offentlig ettersyn.Grunneierne Toralf Årstad og Kai Espen Feed krever saken lagt frem for bystyret. I henhold til plan- og bygningsloven kan planforslag som avslås lagt ut til offentlig ettersyn og som er i samsvar med overordnet plan, forlanges fremlagt for bystyret. Areaformålet i det fremlagte forslaget til detaljregulering er i samsvar med kommunedelplan for sentrumsområdet. Saken legges derfor frem for bystyret.

- I denne saken må bystyret vurdere om kommunen kan stille seg bak planforslaget og ta ansvaret for å sluttføre arbeidet frem til endelig vedtak. Dette innbefatter også at bystyret må vurdere om temaene i innsigelsene som ble reist til et tidligere planforslag er tilstrekkelig ivaretatt i det nye planforslaget. Når kommunen vedtar å legge ut et planforslag til offentlig ettersyn tar kommunen samtidig formelt over eierskapet til planen. Dette innebærer ansvaret for fremtidige utredninger, endringer og avklaring av eventuelle innsigelser. Å legge ut et planforslag som ikke tilfredsstiller kravene til en reguleringsplan kan bli resurskrevende for kommunen, påpeker rådmannen i sin vurdering som foreslår at bystyret skal vedta å ikke legge forslaget ut til offentlig ettersyn.

Rådmannen mener planforslaget ikke tar tilstrekkelig hensyn til innsigelsene som foreligger til planarbeidet og at plandokumentene ikke er tilstrekkelig entydige.

Grunneierne har imøtegått innsigelsene fra fylkesmannen og fylkeskommunen i et eget skriv og viser blant annet til at det er et helt nytt planforslag i forhold til det fylkesmannen tidligere har uttalt seg om.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...