Omkom i kollisjon med tre

OMKOM: Føreren omkom da bilen kjørte av veien og traff et tre mellom gamle E39 og innkjørselen til LIknes sentrum.KJØP BILDE

En personbil skar ut av gamle E39 og kolliderte med et tre ved avkjørselen til Liknes sentrum like før midnatt. Føreren omkom i det kraftige sammenstøtet.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til den alvorlige ulykken utenfor Liknes sentrum like før midnatt. En personbil hadde da kjørt av veien, og truffet et tre med voldsom kraft. Treet brakk tvert av i sammenstøtet. Kjøretøyet ble kraftig deformert. Det var ikke andre biler involvert i ulykken.

-- Bilen var trolig på vei nordfra mot sentrum, opplyste Siv Tveit fra flekkefjordspolitiet på ulykkesstedet.
 
Politiet kunne ved 0.30-tiden ikke si noe om personens identitet. Det skal dreie seg om en ung mann, ble det siden meldt. 

Luftambulanse skal ha blitt tilkalt, men kalt tilbake da personen ble bekreftet omkommet kort etter midnatt. 
 
Operasjonsleder  Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt sier til Dagbladet at ulykken ble meldt AMK-sentralen klokken 23.41, og at mannen kommer fra Agder-distriktet. Av hensyn til de pårørende ville han ikke ut med ytterligere opplysninger. 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...