Politiloggen

Både utrykningspolitiet og politipatruljen i Lister hadde litt å gjøre fredag kveld. Bilbrann, tyveri fra bolig, kjøring med hjemmelaget gokart og fartskontroll er noen av stikkordene.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

BILBRANN: En bilfører som kjørte på fylkesvei 651 mellom Hananger og Farsund meldte om brann i blen klokken 13.50. Brannen ble slukket men brannskadene i kupeen var store.

INNBRUDD: Klokken 15.40 fikk politiet melding om at noen hadde knust vindusruten i ei kjellerdør og tatt seg inn i et hus på Borhaug i Farsund. Det er ikke avklart hva innbruddstyvene har tatt med seg fra boligen.

I GRØFTA: Politiet fikk melding om at en Mercedes stod i grøfta mellom Grimsby og Bilandsfeltet i Farsund klokkn 20 fredag kveld. Da politiet kom til stedet var det ikke noen bil der og det ble tolket som at bilføreren i mellomtiden hadde klart å få bilen fjernet.

HJEMMELAGET GO-CART: Fredag kveld stoppet politiet en mann som kjørte en hjemmelaget gokart på Ingebjørgsmyra på Vanse. Mannen i 30-årene fra Lyngdal blir anmeldt for å ha kjørt på offentlig vei. Med seg i den hjemmelagde miniracerbilen hadde han også et barn som han hadde på fanget mens han kjørte.

FARTSKONTROLL: Utrykningspolitiet hadde fredag kveld en fartskontroll på E39 i 60-sonen, Lyngdal øst. I løpet av fire timer ble det utstedt 34 forelegg og to førerkort ble beslaglagt. Høyeste hastighet ble målt til 88 kilometer i timn i 60-sonen.

CAMPINGBRÅK: Politiet måtte ordne opp i fyllebråk og krangel på Øyna Camping i Lyngdal i natt. Det er ikke meldty om noen skadde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...