Sommerkonsert i Hidra kirke

SOMMERKONSERT: Ingrid Neset (fra venstre), Torstein Kinn, Ådne Svalastog og Torhild Larsen Nygård er klare for konsert i Hidra kirke. Foto: KAY ROGER RINGHEIM Foto: Kay Roger Ringheim

Salmer og viser fra kveld til daggry er overskriften på konserten «Og natta ror» fredag 10. august.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

For to år siden hadde Ingrid Neset, Torhild Larsen Nygård, Torstein Kinn og Ådne Svalastog konserten «Som et hav» i Hidra kirke. Denne sommerens konsert har tittel «Og natta ror».

- Gjennom salmer og viser som spenner vidt i både sjanger og tid, inviteres publikum med på en reise fra kveldens ro, gjennom nattens mørke, til sola stiger og dagen gryr, forteller Svein Harald Olsen i Hidra menighet, som står som arrangør av konserten.

Sangere

Ingrid Neset som skal synge på konserten har sin musikkutdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate og Bårdar Akademiet i Oslo, i tillegg til pedagogisk utdanning. Hun driver med utøvende sangvirksomhet i tillegg til å være trosopplærer i Oslo.Hun opptrer sammen med Torhild Larsen Nygård fra Feda som har utdannelse fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate og som i vår leverte masteroppgave om vokal folkemusikk ved institutt for folkekultur i Rauland (USN). Hun jobber som organist i menighetene i Kvinesdal i tillegg til å ta frilansoppdrag som sanger.

Musikere

Ådne Svalastog spiller på tangenter under konserten. Han er fra Vest-Telemark, men holder til i Oslo. Utover å være kantor i Voksen menighet har han mange ulike frilansoppdrag som musiker og lærer. Han er utdannet kirkemusiker fra Norges musikkhøgskole, men leiker like gjerne med jazz og folkemusikk. Han har samarbeidet med artister som Sigmund Groven, Bjørn Sigurd Glorvigen og Carl Petter Opsahl.Torstein Kinn på bass jobber som utøvende musiker i Oslo. Han har sin utdannelse fra Høgskolen i Staffeldtsgate og er med i ulike prosjekter. Han har blant annet turnert med Didrik Solli-Tangen, Aleksander Rybak, Elisabeth Andreassen og Hanne Krogh.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...