-- Uriktig om motorsportsenter

Fylkespolitiker Therese Anita Holmen fra Sokndal reagerer kraftig på det hun mener er uriktige uttalelser fra Norsk Motorsportsforbund og Norges Bilsportforbund.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Regional- og kulturutvalget i Rogaland skal bestemme hvilken av fire søkere som får statusen som regionalt motorsportsenter.

De fire aktuelle er Fjord Motorpark på Karmøy, Motorakademiet i Time, NAF Motorsport Gjesdal i Gjesdal og KNA Raceway AS i Sokndal.

Torsdag vedtok regional- og kulturutvalget å utvide søknadsfristen til 1. oktober. Samtidig skal Norsk Motorsportsforbund og Norges Bilsportforbund uttale seg om hva de mener er det beste alternativet.

NEGATIVT FOR SOKNDAL: Fylkespolitiker Therese Anita Holmen (Ap) fra Sokndal reagerer kraftig på de uttalelsene som er kommet fra de to forbundene til denne tid. Hun mener de er direkte feil.

-- Norsk Motorsportsenter skriver at planene i Sokndal er altfor svakt fundert og at de ikke lenger anser dette for å være et seriøst alternativ, uttaler Holmen.

-- Da jeg tok kontakt for å høre hva de bygger dette på, innrømmet de at det var flere år siden de hadde undersøkt hvor planene om motorsportsenteret sto.

Heller ikke Norges Bilsportforbund har den store troen på motorsportsenter i Sokndal. De mener at planene har blitt redusert og at det i dag er snakk om et lokalt anlegg. Holmen hevder at dette er fullstendig feil, og dette ga hun uttrykk for i regional- og kulturutvalget torsdag.

SKJEDD MYE: -- Det siste halvåret har det skjedd mye som har satt fart i planene om et regionalt motorsportsenter i Sokndal, understreker hun.

-- Det er dannet et AS, styret er utvidet, man har vært i dialog med Titania AS og fått til avtale om ytterligere utfylling. Sist men ikke minst er kommunen svært positive til prosjektet. Dette har tydeligvis gått forbundene hus forbi, men jeg forventer at de setter seg skikkelig inn i planene før de kommer med en endelig uttalelse.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...