-- Vi fikk mange gode ideer

LOKALE DELTAGERE: Lisa Mål, Ida Malene Hystad og Ida Marie Haneberg var de tre representantene for Miljøagentene i Flekkefjord som deltok på landsmøte.KJØP BILDE

Tre representanter for Miljøagentene i Flekkefjord rapporterer fra landsmøte i Oslo

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

-- Vi dro dro til Oslo på landsmøte for å få ny inspirasjon og treffe Miljøagenter fra hele landet og det det ble en fin og opplevelsesrik helg forteller miljøagentene Lisa Mål, Ida Malene Hystad og Ida Marie Haneberg til Agder.

MILJØVENNLIG: Sammen med sin leder Hilde Haneberg fikk de møte miljøagenter fra Kirkenes i nord til Flekkefjord i sør.

-- Vi reiste naturligvis miljøvennlig med tog og videre med rutebuss. Landsmøte ble holdt på Maridalen skole som ligger nydelig til i skogen.

VERKSTED: Vi ble ønsket velkommen av Sjefsmiljøagent Heidi Sørensen. Når alle var på plass, var vi med på verksted.

Lørdag var det tidlig opp til frokost, og deretter mer verksted.

Vi kunne lage miljøvennlig mat, lære mer om panteoppdraget og hvordan bli en kjendis. Etterpå var det klart for landsmøte.

STEMMERETT: Vi fikk være med å stemme og å godkjenne styret og hva som skulle jobbes med de neste 2 år, forteller de unge landsmøtedeltagerne.

På landsmøte spiste vi økologisk mat og vi utvekslet tips og ideer til hvordan en skal få lokallaget til å rocke.

MYE NYTTIG: Når vi jobbet i grupper kom det frem mye nyttig til bruk i klubben. Våre ideer ble skrevet ned på ark og hengt opp på vegg for avstemning.

Noe av det som ble nevnt var å ta vare på miljøet, arrangere byttedag, verne om utrydningstruede dyr, strømsparing, resirkulering, ta vare på livet i havet + mye mye mer. Om ettermiddagen ble det grilling ute, og når kvelden kom ble det NATTursti med lommelykt.

JOBBER VIDERE: -- Søndag var det klart for avreise, og vi tok farvel med mange nye venner. Fint å treffe så mange Miljøagenter fra hele landet. Dette gir inspirasjon til å gjøre en god jobb videre for miljøet, smiler Lisa Mål, Ida Malene Hystad og Ida Marie Haneberg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...