Okparaebo og Rønningen langt unna EM-semifinale på 200 meter

Ezinne Okparaebo og Helene Rønningen var ikke i nærheten av å ta seg videre til EM-semifinalene på 200 meter i Berlin fredag.

Okparaebo var i klar ledelse i svingen i sitt heat, men har slitt med å holde løpene ut denne sesongen, og ble passert av fem jenter på oppløpet. Tiden var også langt bak hennes årsbeste på 23,38. Sjetteplass og 23,84 var ikke godt nok til å ta seg videre.

- Det er langt. Jeg kom her og tenkte å gjøre mitt beste. 200 meter var en bonusdistanse for meg. Det var gøy å utfordre meg på det, sa Okparaebo til NRK.

30-åringen røk ut i EM-semifinalene på 100 meter og mesterskapet er over for hennes del.

Rønningen har hatt en EM-oppkjøring preget av skader og virket preget av det i fredagens løp. Ungjenta ble sist i sitt heat med 23,96.

- Det er helt greit. Det var tungt, og jeg stivnet litt på slutten, men det var gøy, sa Rønningen etter at mesterskapet var unnagjort.

- Jeg tar med meg mye. Å takle et stort mesterskap med mange gode mennesker. Da kan man havne litt langt bak, men da må man holde motet oppe. Det tar jeg med meg.

Tidligere under EM røk hun ut i kvalifiseringen på 100 meter.

Semifinalene på 200 meter går fredag kveld.

(©NTB)Ezinne Okparaebo (Norna-Salhus IL) under kvalifiseringen på 200 meter i friidretts-EM på Olympiastadion i Berlin fredag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpixHelene Rønningen (IL Tyrving) under 200-meterkvalifiseringen for kvinner på Olympiastadion i Berlin fredag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...