P4 direkte fra Flekkefjord i dag

Riggingen til P4s Sommerturné er i gang på Tollbodplassen i Flekkefjord. Foto: ERIK THIMEKJØP BILDE

Radiokanalen P4 fyller 25 år, og lar publikum få alle bursdagsgavene! I dag er P4s Sommerturné i Flekkefjord med direktesending fra Tollbodplassen, gavedryss med reisegavekort, grillmat og spennende aktiviteter for barna.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2018 kl 12:20

Dette er 25. gangen P4 drar på sommerturné, og mellom 30. juni og 22. juli besøker turneen 17 byer på Sør-, Sørvest- og Østlandet.

- For oss i P4 er det veldig hyggelig å komme oss ut av studio og møte lytterne ansikt til ansikt, sier P4-programleder Michael Andreassen.

Nå gleder han seg til å sende live radio fra P4s rullende studio sammen med Sigurd Sollien.

P4 er på plass på Tollbodbryggen allerede, men åpner ikke før klokken 12. Sendingen går fra 13 til 15 mandag.

– Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å feire P4s 25-årsjubileum på enn å besøke så mange hyggelige sommerbyer langs norskekysten, sier Sollien.

For virkelig å feire at kanalen fyller år blir det smaksprøver på grillmat, brus og sjokolade, konkurranse i tradisjonelle bursdagsleker og gavedryss hver dag. Hundre gaver slippes fra P4-traileren hver eneste dag, deriblant et reisegavekort på 10.000 kroner.

Turneen byr i tillegg på aktiviteter for små og store. Det skal konkurreres i både fotball, golfputting og kunnskap, i tillegg til at beste papirflybygger skal kåres.

Forskerfabrikken er med på turneen også i år, og alle barn kan få lage slim og utføre andre spennende eksperimenter.

P4 oppfyller 25 ønsker i jubileumsåret For dem som ikke har anledning til å besøke P4s sommerturné er det likevel mange muligheter til å vinne flotte premier og opplevelser.

I år besøker turneen Stavanger, Flekkefjord, Farsund, Mandag, Arendal, Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Kragerø, Skien, Larvik, Stavern, Drammen, Fredrikstad, Hvaler, Sandefjord og Tønsberg.

AGDER DIREKTE FRA TOLLBODPLASSEN

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...