Julestemning og pengedryss i Liknes

Foto: ANETTE LARSENKJØP BILDE

Det har vært fullt kjør og god handel i Liknes i dag. For tre heldige ble handleturen ekstra flott.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2018 kl 06:23

Handelshuset i Kvinesdal arrangerte i dag superlørdag i Liknes, med fokus på lokalhandel og juleaktiviteter for små og store. Rent værmessig var det lite som minnet om jul, men inne på bedehuset i Liknes var flere aktører i sving for å få frem den gode og lune julestemningen. Det var blant annet flere aktiviteter for barn, egen julekafé med salg av julekaker og loddsalg, samtidig som det ble spilt julemusikk.

– Opplegget er et samarbeid med Handelshuset for å ha juleaktiviteter for barn og voksne, i tillegg til å være et sted å komme inn mellom handlingen i butikkene, Det har vært godt med folk siden det startet, kunne Reidun Martinsen på Bedehuset fortelle.

En populær aktivitet var å bli med bedehusets rebus. I rebusen skulle man gå innom ulike butikker i Neset for å finne bokstaver som til slutt skulle danne et løsningsord. To heldige kunne vinne hvert sitt gavekort på 500 kroner, og deltagelsen var stor.

– Det er veldig gøy, og det var ganske vanskelig først fordi vi ikke visste åssen Libris så ut, men vi fant den til slutt, fortalte Amalie Tagholdt og Adriane Christine Røiseland som nettopp hadde fullført rebusen.

Mange hadde nok også latt seg lokke av at Handelshuset skulle dele trekke ut tre heldige vinnere av hver sin koffert med penger. 10.000 kroner, 3000 kroner og 1000 førjulskroner til tre tilfeldig uttrukne vinnere som hadde benyttet dagen til å handle i noen av butikkene.

Michelle Nilsen vant 10.000, Jorna Aamodt vant 3000 og Jorfrid Rafoss Nilsen vant 1000 kroner.

– Jeg har nesten brukt så mye penger i dag, så det var bra, sa en overveldet Michelle Nilsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...