Sandnes Ulf med dobbel eliteseriesignering

Sandnes Ulf har opplevd spillerflukt etter forrige sesong i 1. divisjon, men signerte mandag både Niels Vorthoren fra Start og Kachi fra Sarpsborg 08.

Mandag morgen offentliggjorde Sandnes Ulf signeringen av Niels Vorthoren. Den nederlandske midtbanespilleren var en viktig brikke for Start på høstsesongen da sørlendingene sikret opprykket til Eliteserien. 29-åringen sto for ni scoringer på 27 kamper, og har skrevet under en ettårskontrakt med Sandnes Ulf.

- Det føles godt å få dette på plass, og jeg er glad for å ha kun fokus på fotballen igjen. Nå er jeg ivrig på å komme i gang, og bli klar til serien starter 2. april, sier Vorthoren til SandnesUlf.no.

Noen timer senere samme dag kom signering nummer to inn portene i Sandnes. Onyekachi Hope Ugwuadu, bedre kjent som «Kachi», bytter ut Sarpsborg med Sandnes, og har skrevet under en toårskontrakt. 20-åringen tilbrakte høstsesongen i fjor hos Strømmen i 1. divisjon.

- Jeg vil først takke klubben for å hente meg. Jeg var åpen for nye muligheter, og følte meg veldig ønsket her av klubbledelsen og Bengt Sæternes. Nå gleder jeg meg til å jobbe hardt for min nye klubb, sier Kachi til SandnesUlf.no.

Kachi kom til Sarpsborg 08 høsten 2015 og scoret to mål for sarpingene før sesongslutt. Forrige sesong var han på lån i Bodø/Glimt, før han reiste videre til Strømmen. Spissen scoret to mål hos hver av klubbene forrige sesong.

(©NTB)

Starts Niels Vorthoren (tv) reiser til Sandnes Ulf. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Strømmens Kachi (Onyekachi Hope Ugwuadu) er klar for Sandnes Ulf. Foto: Pernille Nielsen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...