Savnet svensk tolvåring trolig funnet død

Svensk politi opplyser at en person som er funnet død i Falkenberg i Sverige, trolig er den tolv år gamle gutten som har vært savnet siden tirsdag.

Flere tusen frivillige har sammen med politi og personell fra forsvaret deltatt i søket etter Dante.

Gutten med Downs syndrom ble meldt savnet i Falkenberg sørvest i Sverige tirsdag da han ikke kom hjem etter å ha gått tur med hunden sin.

Fredag ettermiddag opplyste politiet på en pressekonferanse at en død person var funnet ved en kraftstasjon i utkanten av Falkenberg, og at selv om personen ikke var endelig identifisert, så tyder mye på at det er Dante som er funnet.

Politiet opprettet bortføringssak da tolvåringen ble meldt savnet.

- Men det er foreløpig ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier en polititalsmann ifølge Aftonbladet.

(©NTB)

Hertings kraftstasjon i Falkenberg, der en død person ble funnet død fredag. Svensk politi tror det kan være den 12 år gamle gutten som har vært savnet i tre døgn. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix

Områdesjef for politiet Christer Bartholdsson forteller at en død person har blitt funnet død i Falkenberg, og at politiet tror det kan være den 12 år gamle gutten som har vært savnet i tre døgn. Foto: Anders Andersson / TT / NTB scanpix

Dykkere fra den svenske marinen var blant de mange tusen som siden tirsdag har deltatt i letingen etter en savnet tolv år gammel gutt. Fredag ble en person som trolig er gutten, funnet død ved en kraftstasjon. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...