Sjekk denne jule-dansen!

I Flekkefjord kan de juleavslutning!

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.12.2018 kl 16:58

Dagen startet med finale i volleyballturneringen. Det ble en jevn batalje der 3SSTB til slutt gikk seirende ut - etter imponerende spill av begge finalelag.
Så skulle vinnerlaget møte lærerne, og med AC/DC, Iron Maiden og Queen i bakgrunnen, viste det seg at de gamle fortsatt er best. Det gjelder både på musikkfronten og i volleyball.
Russen tente lys mens vers ble lest og sunget fra Tenn lys. Det var en fin stund, og en tradisjon skolen holder elegant ved like.

Like etter tok Vilde Storaas mikrofonen. Alene på gulvet fremførte hun Mary did you know på vakkert vis. Storaas har en dyp og fantastisk stemme som ville passet inn på langt større scener enn aulaen på videregående i Flekkefjord.

Dina

Mot slutten av programmet hentet elevene Stian Utheim Breiland og Biyanka Dimcheva frem en sjekk. Dette er pengene russen har samlet inn gjennom året, og på sjekken var det 127.230 kroner til Dina-stiftelsen.
Daglig leder i Troens Bevis og initiativtager for Dina-prosjektet Rune Edvardsen var takknemlig og roste skolen for sin kontinuerlige støtte.
– Tusen hjertelig takk. Det er en av de beste dagene i årene - å få komme her til Flekkefjord og få julepresang. Dere er den største supporteren av Dina-stiftelsen, og dette er noe av det beste dere har gjort. Disse pengene kan vi få gjort veldig mye med, sa Edvardsen til elever og lærere.

Foto: Lars Frøsland

Pengene skolen i Flekkefjord har samlet inn går for det meste til prosjektet i Kongo. Der har stiftelsen skoler og senter blant annet for voldtatte jenter.

Heftig juledans

Alle som har sett komedien Mean Girls husker scenen der fire unge damer ikler seg vågale nissekostymer og fremfører Jingle Bell Rock.
I Flekkefjord tok gutta på seg oppgaven. Det utvilsomt morsommere enn i filmen, men de leverte faktiske noen gode moves - og hadde ingen problemer med å posere hverken foran kamera eller tilskuerne.

Responsen fra medelevene var overveldende - og det ble nesten skriking på nivå med en Justin Bieber-konsert.
Elevene kan nå ta juleferie vel vitende om ta de har gjort en fantastisk gjerning for utsatte, afrikanske barn - og fått trimmet både fysikken og lattermusklene.

Foto: Lars Frøsland

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...