Skadetrøbbel i hoppleiren, også Stjernen til legeundersøkelse

Halvannen uke før VM i Seefeld har både Andreas Stjernen og Daniel-André Tande skadebekymringer. Begge reiste mandag hjem fra Lahti for å ta røntgenbilder.

Tande har knesmerter etter å ha falt på trening i Lahti fredag, mens Stjernen fikk et ublidt møte med bakken i prøveomgangen foran lørdagens lagkonkurranse.

Mandag haltet de begge rundt på flyplassen i Helsingfors på vei hjem til Norge.

Landslagstrener Alexander Stöckl bekreftet allerede søndag overfor NTB at Tande skal på MR tirsdag, og mandag røpet Stjernen at også han reiser rett hjem for å få tatt røntgenbilder.

- Jeg er jo forslått og føler meg ikke helt maks i kroppen, men forhåpentlig går det bra, sa han til NTB.

- Det er hofta som er verst. Jeg sliter med å løfte foten, men forhåpentligvis er det bare at jeg er forslått. Vi får håpe musklene vekkes igjen ganske snart, tilføyde Sprova-hopperen.

Håper på VM-plass

Det er langt fra sikkert at Stjernen og Tande kan hoppe kommende helgs verdenscuprenn i tyske Willingen.

- Det hadde selvsagt vært det beste, men hvis jeg ikke kommer meg dit og likevel blir tatt ut til VM, er det bare å få hoppet i Trondheim, sa Stjernen.

Den norske VM-troppen i hopp er inntil videre ikke tatt ut, men veteranen er trygg på at han har lagt inn en god søknad om plass.

- Jeg har ikke hørt noe, men jeg føler meg ganske trygg, sa 30-åringen mandag.

Den første VM-konkurransen i Seefeld går neste fredag. Da er det kvalifisering til rennet i den store bakken.

(©NTB)

Andreas Stjernen sliter foran VM. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...