Skilter med kvinnelig headliner

HEADLINER: Treskofestivalen har sikret seg Julie Bergan til festivalen i juni. Foto: AUDUN BRAASTAD, NTB SCANPIX Foto: Braastad, Audun

Årets headliner på Treskofestivalen er unge Julie Bergan (23).

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2019 kl 08:47

Bergan beskrives som en av Norges mest energiske liveartister. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med «All Hours» og «Arigato» har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonsert og som oppvarmingsnummer for verdensstjerner som Justin Bieber, Dua Lipa, og Jess Glynne.

22. juni spiller hun på Treskofestivalen i Hovsherad.

- For første gang kan festivalen skilte med en kvinnelig artist som headliner, noe vi er utrolig glade for. Det er ikke hvem som helst som besøker festivalen i juni, men med utrolige en kvart milliard «streams» er hun blant de mest «streamede» kvinnelige artistene i Norge. Når en får varme opp for verdensidoler sier det seg selv at dette er en spennende booking for oss, meddeler Sigbjørn Hofsmo i festivalkomiteen.

FÅ KONSERTER: Bergan skal etter planen gjøre cirka 10 festivalkonserter i sommer og komiteen er veldig glade for at de har fått en av disse.

- Det er stadig flere festivaler og arrangører som «kjemper» om å sikre seg de mest aktuelle og spennende artistene, og vi har stor tro på at Bergan med sine nye utgivelser i vår kommer til å være svært aktuell.

I 2018 turnerte hun verden over med superstjerne-DJ Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Innertier

Bergan startet karrièren sin som Justin Bieber, med å publisere videoklipp på Youtube. Hun ble etter hvert plukket opp og har senere levert en rekke egne låter som har herjet på listene.

- Vi var så heldige at vi fikk muligheten til å se et av Bergans show i fjor når vi hadde startet bookingprosessen. Vi var øyeblikkelig sikre på at dette vil være en innertier for oss. Energien i showet var helt utrolig, så publikum har virkelig noe å se frem til, sier Hofsmo.

Bergan har tidligere vunnet Musikkforleggerprisen for «Årets Gjennombrudd» med låten «Arigato», som hun i tillegg var nominert for «Årets Låt» under Spellemann 2016.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...