Stjal båtmotorer og fiskeutstyr

TYVERI: Natt til lørdag ble dekselet til Åses Bergs Tohatsu 9,9 stjålet. Foto: ÅSE BERG Foto: Åse bergKJØP BILDE

Lørdag morgen var dekselet fjernet fra Åse Bergs båt i Nesvåg i Sokndal. Flere motorer er stjålet.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

- Jeg har vært på ferie, og ble oppringt av Jarleif Nesvåg lørdag. Noen motorer var tatt fra båter, og fiskeutstyr fjernet, forteller Åse Berg.

Jarleif Nesvåg som eier båthavnen opplyser at to båtmotorer er borte og to deksler til Yamaha 9,9, samt fiskeutstyr. Dessuten skal det være stjålet tre motorer fra Måkehei.

- Jeg tenkte jeg ville gi politiet opplysninger om at det er har vært et raid, men det tok litt tid før jeg kom gjennom til politiet. Det har heller ikke kommet frem i politiloggen i ettertid, sier Jarleif Nesvåg.

– Trist

Åse Berg sier det er irriterende å få dekselet stjålet.

- Det er selvfølgelig forferdelig surt, jeg vet ikke om det går an å få nytt deksel. Man må nok kjøpe ny motor. Det er veldig trist at slike ting skjer, sier Åse Berg.

Utenlandsk bil

Lensmann Erling Aagesen i Sokndal opplyser at han har fått tips om tyveriene.
- Vi har fått tips om at der er stjålet båtmotorer, og en ukjent bil av utenlandsk opprinnelse er observert på Nesvåg. Det skal være et varebil-lignende kjøretøy, opplyser Erling Aagesen til Agder.

Politiet har foreløpig ikke mottatt noen anmeldelser i saken, men har altså fått tips fra publikum om tyveriene.

Har hendt før

Åse Berg sier det ikke er første gang lignende tyveri skjer i Sokndal.

- Det samme skjedde for noen år siden. Også den gangen tok de båtmotorer. Det er vel det de tar med seg for å selge det videre, sier Berg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...