Stjernen og Forfang fikk Raw Air-fri for å sove hjemme

Daniel-André Tande og de andre Raw Air-hopperne må grytidlig opp for å rekke bussen til Trondheim. Andreas Stjernen og Johann Forfang kastet seg rett i bilen.

Duoen ville heller sove hjemme i Trondheim enn på hotellet i Lillehammer. Nå kan de sove lenge onsdag morgen.

- Rett hjem. Trøndelag er den fineste plassen på jord. Det er der jeg trives aller best. Jeg setter pris på de timene jeg får hjemme, sier Stjernen.

Han jager pallen i den norske hoppturneringen. Sprova-hopperen satser på at en natt i egen seng skal gi et løft før rennene på hjemmebane i Granåsen.

- Jeg tror vi får et forsprang på de andre, bare vi kommer av gårde raskt. Da får vi sovet ut litt i morgen, i alle fall Forfang som ikke er småbarnspappa. En rolig formiddag i Trondheim er bedre enn å sitte stille i en buss tidlig på morgenkvisten. Det fungerte i fjor, sier Stjernen.

Han ble nummer fire i verdenscuprennet i Lillehammer tirsdag kveld. Kun 1,2 poeng skilte opp til lagkamerat Robert Johansson på pallen.

- Jeg skal sove i egen seng. Jeg skal bare pakke fort og hive meg i en Tesla som venter og kjøre rett opp, sier Forfang etter sin sjetteplass

Langt opp

Tromsø-hopperen ligger på tredjeplass i Raw Air, to poeng foran sammenlagtfirer Stjernen.

Forfang og Stjernen har henholdsvis 86 og 88 poeng opp til den suverene lederen Kamil Stoch.

- Vi kan bare lære og applaudere. Sammenlagt ser det vanskelig ut, medgir Stjernen.

Stöckl-ja

Landslagssjef Alexander Stöckl er veldig opptatt av at hopperne skal bo og reise sammen, men gjør et unntak for den ti dager lange hoppkonkurransen.

- Det synes jeg er helt greit. Vi må ikke glemme at Stjernen har småbarn hjemme. Det er greit å få litt tid hjemme, og Forfang har kjæresten sin der. Det har en verdi å sove i egen seng.

Polske Stoch vant i overlegen stil tirsdag. Raw Air fortsetter med to renndager i Granåsen før finalehelgen i Vikersund.

(©NTB)

Johann André Forfang satte seg rett i bilen sammen med Andreas Stjernen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Andreas Stjernen reiser videre fra Lillehammer allerede tirsdag kveld. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...