Tiltalt for kjøp og salg av narkotika

Foto: Arkiv/ illustrasjonsfoto

#Flekkefjord En mann fra Flekkefjord, som er i slutten av 20-årene og bosatt på Østlandet, er tiltalt for en rekke lovbrudd knyttet til kjøp, salg og ...

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Flekkefjord

En mann fra Flekkefjord, som er i slutten av 20-årene og bosatt på Østlandet, er tiltalt for en rekke lovbrudd knyttet til kjøp, salg og oppbevaring av narkotika i blant annet Flekkefjord, Kristiansand og Oslo.I hovedtiltalen står mannen tiltalt for til sammen 22 tilfeller begått i tidsrommet fra 2015 til januar i år. Inne på jernbanestasjonen i Kristiansand skal han blant annet ha oppbevart 1470 tabletter Rivotril, som inneholder det narkotiske virkestoffet clonacepam, 100 tabletter med aplazolam, 0,3 gram heroin og cirka 17 gram hasj.

I mai og juni i 2016 skal mannen ha solgt narkotika på Sørlandet, deriblant i Flekkefjord, i tillegg til å ha oppbevart hasj og det narkotiske stoffet MDMA. I Flekkefjord er det i tiltalen registrert fem ulovlige hendelser som går på oppbevaring og salg av narkotika, samt tyveri. På et tidspunkt her var han i besittelse av cirka 3,5 gram hasj og cirka 16 gram med MDMA. Han er også tiltalt for å ha stjålet en el-sykkel og for å ha tatt seg inn i en garasje i Flekkefjord.

Det er også tatt ut to tilleggstiltalebeslutninger. Den ene omhandler et tyveri av en sykkel i Kongsberg, og den andre to overtredelser av straffeloven for oppbevaring av narkotika og tyveri av en iPhone-lader i Oslo.

Saken skal opp i Kristiansand tingrett i begynnelsen av november. Mannen er også tidligere dømt, blant annet for narkotikalovbruss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...