Triatlon-utøvere kjempet godt

GOD INNSATS: De lokale deltagerne Dag Runar Daland (til venstre), Alf Johnny Aaen Egenes, Kim Børild Kvinlaug, Jan Roger Farstad, Stian Homme og Sverre Egaas sesongåpnet med gode resultater i Bryne Triatlon. Foto: PRIVATKJØP BILDE

Triatlon-utøvere fra Kvinesdal IL og Fjotland Tri oppnådde gode resultater i den fjerde utgaven av Bryne Triatlon i helgen.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Kvindølen Stian Homme krysset mållinjen på sjette beste tid på den olympiske distansen med 1500 meter svømming, 40 kilometer sykling og et løp over 10 kilometer.

- Jeg hadde håpet å springe litt fortere, men det gikk jevnt bra på alle etapper og jeg var godt fornøyd med sluttiden på 2,14 timer, fortalte Homme til Agder.

Han gjennomførte svømmingen på rundt 25 minutter, og i tillegg brukte han 1 time og 3 minutter på syklingen og 38 minutter på løpet. Kyrkjevegsløpet blir neste konkurranse for Stian Homme.

Jan Roger Farstad ble klokket inn til 2.33,20 timer. – Jeg var mest fornøyd med svømmingen på 27,30, men jeg kjørte feil på syklingen og tapte rundt fem minutter på den etappen. Det har gått litt tungt denne sesongen, fremholdt Farstad, som skal konkurrere i triatlon-stevner i Spangereid og Hove i Arendal i sommer.

Alf Johnny Aaen Egenes og Sverre Egaas kjempet også godt på den olympiske distansen lørdag. Egaas brukte 1 time på syklingen og han var godt fornøyd med den etappen.

Dag Runar Daland og Kim Børild Kvinlaug leverte gode prestasjoner på sprinten, som omfattet 750 meter svømming, 20 kilometer sykling og et løp på fem kilometer.

- Det var en seier for de lokale utøverne å komme i mål i 30 grader. For øvrig ble det ikke brukt våtdrakt på svømmingen som følge av at temperaturen lå på over 25 grader i vannet. Dette var en utforing for våre deltagere, som svømmer best med våtdrakt, konkluderte Sverre Egaas i Fjotland Tri.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...