Unge talenter imponerte

Tirsdag kveld var et fullsatt amfi på Fiskebrygga spente på å se hva Kulturskolen i Flekkefjord hadde å by på av ulike talenter. Det var intet mindre enn 15 opptredener som ventet publikum og spennvidden var enorm.

Avisen Agder - lokalavis for Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal
Avisen Agder A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 05.06.2018 kl 21:04

Det var alt i fra klassisk musikk fremført med piano, gitar og fiolin til rockekonserter til moderne dans til nydelige popsanger som stod på programmet da det var duket for Kulturskolen Open Air som en del av årets Smaabyfestival. Det var konferansierene Inga Kjellesvig Hansen og Ingjerd Bjurstrøm som ledet publikummet gjennom denne kulturelle kvelden.

- Vi gleder oss til å se og høre på alle som skal opptre i kveld, kunne koferansierene meddele fra scenen innledningsvis.

Spennvidde

Det var som sagt stor spennvidde i kveldens program, som ble sparket i gang av rockebandet «Snart Hælj» som fremførte sanger fra blant annet Queen. Deretter var det dansegruppa «Kule kids» som skulle imponere publikum, som danset til popsangen «Bjørnar».

Unge talenter imponerte på Kulturskolen Open Air tirsdag kveld. Her rockebandet "Snart hælj" med Sebastian Goepel, Thea Omland, Joar Løvland og Erlend Aagesen (fra venstre). Foto: Simen R. Berrefjord

Etter dansenummeret var alt klart for fire klassiske solokonserter på reppen, med henholdsvis Live M. Larsen på piano, Kristian Jonassen på gitar, Agathe Rudolfsen på piano og Mirjam Goepel på fiolin. Samtlige spilte sine respektive instrumenter på et høyt og imponerende nivå.

Etter de klassiske konsertene var det igjen duket for dansing, denne gangen med dansegruppa «Black and White». Pop-dansen de fremførte het «lost», mens musikken var fra artisten Dua Lipa.

Unge talenter imponerte på Kulturskolen Open Air tirsdag kveld. Foto: Simen R. Berrefjord

Pianoorkester

Videre var det Kulturskolens Pianoorkester, med svimlende 13 stykker på piano. Etter Pianoorkesteret var det en annen gruppe som ventet, nemlig «Lister Strykergruppe», som fremførte tre sanger på diverse strykere.

Etter disse konsertene var det igjen duket for to solokonserter av Sebastian Goepel på bratsj og Szilard Pal på piano, før det videre var moderne dans med Elin Schopmeier og Elizabeth Elert.

Energisk avslutning

Avslutningsvis fremførte vokalisten Bertine Birkedal «Perfect» av Ed Sheeran, før rockebandet «Kvifor mandag» fullførte kvelden med energiske framføringer av Kvelertak og Metallica.

Unge talenter imponerte på Kulturskolen Open Air tirsdag kveld. Foto: Simen R. Berrefjord

Det var en underholdende kveld og Kulturskolen hadde mye å by på. Det blir spennende å se hva disse unge lovende finner på framover.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...